Αποκλειστικές νοσοκόμες για νοσοκομεία

Οι αποκλειστικές νοσοκόμες για νοσοκομεία αποτελούν μια απαραίτητη υπηρεσία προκειμένου να εξασφαλίσουμε την φροντίδα όλων όσων την έχουν πραγματικά ανάγκη. Άλλωστε, η παροχή εξειδικευμένου και άρτια εκπαιδευμένου νοσηλευτικού προσωπικού αποτελεί βασική δραστηριότητα της All About Care.

Η πολυετής εμπειρία, η εξειδίκευση και οι άριστες γνώσεις πάνω στην νοσηλευτική, αποτελούν μόνο μερικά από τα προσόντα του προσωπικού μας. Έτσι, εάν και εσείς αναζητάτε αποκλειστική νοσοκόμα για νοσοκομείο ώστε να παρέχετε την βέλτιστη φροντίδα σε κάποιον αγαπημένο σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

all about care apokleistikes nosokomes

Η νοσηλεία σε ένα νοσοκομείο μπορεί να καταστεί μια αρκετά αγχωτική διαδικασία τόσο για τον ίδιο τον ασθενή όσο και για τους κοντινούς του ανθρώπους. Αρκετός κόσμος θεωρεί ότι η φροντίδα των νοσηλευομένων στα δημόσια νοσοκομεία δεν επαρκεί ώστε να καλύψει πλήρως τις ανάγκες ενός ασθενή. Έτσι, απευθυνόμενοι σε μια αποκλειστική νοσοκόμα για νοσοκομεία εξασφαλίζετε την αποκλειστική και κυρίως την άριστη φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων.

Η All About Care διαθέτοντας μια εξειδικευμένη ομάδα από διπλωματούχες νοσοκόμες για νοσοκομεία, καταφέρνει να σας παρέχει άμεσες και ουσιαστικές λύσεις που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Αναλαμβάνουμε ακόμη και τα πιο δύσκολα περιστατικά, όπως την φροντίδα ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας, κατάκοιτων ατόμων και πολλά ακόμη. Πάντοτε σε διαρκή επικοινωνία με τους ιατρούς του ασθενούς, η εκάστοτε νοσοκόμα θα φροντίσει για την ατομική υγεία, την χορήγηση φαρμάκων και φυσικά την διαρκή παρακολούθηση του ασθενή.

Μάλιστα, κατόπιν συνεννόησης είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν τόσο μια νοσηλεία μεγάλης χρονικής διάρκειας όσο φυσικά και την μετέπειτα κατ’ οίκον νοσηλεία.

 

Οι αποκλειστικές νοσοκόμες για νοσοκομεία της All About Care είναι σε θέση να φροντίσουν για όλες τις ανάγκες ενός ασθενούς.

Μερικά από τα καθήκοντά τους είναι:

Περιλαμβάνει το λουτρό, το λούσιμο, και γενικά την υγιεινή του σώματος ενός ασθενούς καθώς και τον  καλλωπισμό των νυχιών, την περιποίηση κατακλίσεων, εντριβές κλπ.

Η τακτική παρακολούθηση των ζωτικών σημείων αποτελεί επίσης βασική αρμοδιότητα μιας αποκλειστικής νοσοκόμας. Θερμοκρασία, αναπνοές, λήψη αρτηριακής πίεσης, σφίξεις, έλεγχο εφίδρωσης ή οποιουδήποτε άλλου θέματος. Έτσι, η ενημέρωση στον θεράποντα ιατρό θα είναι άμεση σε περίπτωση που κάποια ένδειξη χρήζει προσοχής.

Σε διαρκή επικοινωνία με τους ιατρούς και γνωρίζοντας το είδος της θεραπείας που ακολουθεί ο ασθενής, παρακολουθούν με προσοχή την χορήγηση των φαρμάκων και υγρών μέσω των ορών ενώ ενημερώνουν τον εκάστοτε ιατρό για ενδεχόμενη δυσλειτουργία.

Μια αποκλειστική νοσοκόμα για νοσοκομείο βοηθά επίσης τον ασθενή στην λήψη της τροφής δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή για πιθανή εισρόφηση.

Στα πλαίσια της γενικής παρακολούθησης, το προσωπικό μας φροντίζει για όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν κατά το χρονικό διάστημα της νοσηλείας ενός ασθενούς, συμπεριλαμβανομένου της ψυχολογικής υποστήριξης και της επικοινωνίας.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις αποκλειστικές νοσοκόμες για νοσοκομεία, ή για να αναλάβουμε την φροντίδα κάποιου αγαπημένου σας προσώπου, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το προσωπικό μας θα σας ενημερώσει πλήρως για όλη την διαδικασία καθώς και για το κόστος των υπηρεσιών μας.

Call Now Button