Νοσηλεία μετά από χειρουργείο

Η νοσηλεία μετά από χειρουργείο αποτελεί μια αρκετά δύσκολη κατάσταση τόσο για τον ασθενή όσο και για τους κοντινούς του ανθρώπους στους οποίους πέφτει το βάρος της παρακολούθησής του. Ωστόσο η σωστή φροντίδα κατά την κρίσιμη αυτή  περίοδο είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα καθορίσει το πόσο γρήγορα θα επανέλθει ο νοσηλευόμενος.

allaboutcare-athens-pills-νοσηλεία μετά από χειρουργείο

Μετά από κάθε χειρουργείο, υπάρχει η μετεγχειρητική περίοδος κατά την οποία ο ασθενής θα πρέπει να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ώστε να επανέλθει στην φυσιολογική του κατάσταση. Δεν είναι λίγες οι φορές που μετά από ένα χειρουργείο, ασθενείς παρουσιάζουν ένα σύνολο διαταραχών όπως αυξομειώσεις της αρτηριακής πίεσης, μυϊκούς ή άλλους πόνους, αδυναμία μετακινήσεων κλπ.

Κατά την κατάσταση αυτή, ο εκάστοτε θεράπων ιατρός μπορεί να προτείνει την νοσηλεία στο σπίτι και την διαρκή παρακολούθηση του ασθενή από κάποιον συγγενή. Ωστόσο το έργο αυτό δεν είναι πάντοτε εύκολο, αφού η φροντίδα νοσηλευόμενου μετά από χειρουργείο μπορεί να απαιτεί ένα σύνολο ενεργειών, όπως η φροντίδα της προσωπικής του υγιεινής, η παρακολούθηση της υγείας του, η χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής και πολλά ακόμη.

Αυτός είναι και ο λόγος, που βασικό μέρος των υπηρεσιών που σας παρέχει η εταιρεία μας είναι και η νοσηλεία μετά από χειρουργείο. Το έμπειρο και εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι σε θέση να αναλάβει όλες τις ενέργειες και την νοσηλευτική παρακολούθηση του ασθενή, εξασφαλίζοντας τα βέλτιστα αποτελέσματα για την υγεία του.

Βασικός στόχος της νοσηλείας μετά από μια χειρουργική επέμβαση είναι η παροχή την βέλτιστης ιατρικής φροντίδας ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατό συντομότερα ο ασθενής στην καθημερινότητά του. Η νοσηλεία μπορεί να αφορά άτομα που έχουν υποστεί οποιουδήποτε είδους χειρουργείου που χρήζει αποθεραπείας και απαιτείται η νοσηλεία τους στο σπίτι.

Το άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό αποτελείται από έμπειρους νοσηλευτές με άριστη επαγγελματική κατάρτιση. Είναι σε θέση να αναλάβουν  την καθημερινή παρακολούθηση του ασθενούς ο οποίος σε συνεννόηση πάντοτε με τον θεράποντα ιατρό, θα φροντίσει να παρέχει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, να φροντίσει για τις μετακινήσεις του ασθενούς όπου απαιτείται καθώς και ένα σύνολο ενεργειών. Μερικές από αυτές είναι:

  • Λήψη αίματος και μετάβαση  σε εργαστηριακό κέντρο.
  • Αλλαγή καθετήρα.
  • Αλλαγή επιδέσμων και καθαρισμός πληγών.
  • Χορήγηση ενέσιμων φαρμάκων ή ορών.
  • Μέριμνα για την σωστή σίτιση.
  • Διαρκή παρακολούθηση προς αποφυγή μετεγχειρητικών επιπλοκών.

Τα οφέλη που προσφέρουν οι υπηρεσίες νοσηλείας μετά από χειρουργείο είναι τεράστια. Η έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη πιθανόν επιπλοκών, η στενή παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας του, η παροχή οποιασδήποτε βοήθειας στις μετακινήσεις ή στην αποθεραπεία του και γενικά όλες οι ενέργειες που προαναφέραμε, θα συμβάλουν δραστικά στην ταχύτερη ανάρρωση και επιστροφή στην καθημερινότητα.

Επιπρόσθετα, η παρακολούθηση από έναν έμπειρο και εξειδικευμένο επαγγελματία νοσηλευτή, θα εξασφαλίσει την μέγιστη ασφάλεια και την βέλτιστη ιατρική φροντίδα του ασθενούς. Άλλωστε, ένας νοσηλευτής είναι εκπαιδευμένος για τον σκοπό αυτό.

Οι κατ’ οίκον νοσηλευτές της εταιρείας μας είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες και απόφοιτοι πανεπιστημιακών σχολών. Σε συνδυασμό με την πολυετή τους εμπειρία και προϋπηρεσία στην νοσηλεία ασθενών, είναι σε θέση να φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Βασικός μας στόχος η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που θα εξασφαλίσουν την ταχύτερη ανάρρωση του ασθενούς. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα φροντίσει την παρακολούθηση του νοσηλευομένου καθ’ όλο το 24ωρο ώστε να διασφαλίσει ανά πάσα στιγμή την βέλτιστη κατάσταση της υγείας του. Φυσικά, όταν κρίνεται αναγκαίο, οι νοσηλευτικές υπηρεσίες μας μπορεί να περιλαμβάνουν και μια σειρά ιατρικών θεραπειών που θα βοηθήσουν στην ακόμη συντομότερη αποκατάσταση της υγείας του ασθενούς.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε ότι η εταιρεία μας βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη. Κατανοούμε την ιδιαίτερη σημασία των υπηρεσιών μας και για τον λόγο αυτό φροντίζουμε να τις παρέχουμε σε έναν ιδιαίτερα προσιτό κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νοσηλεία μετά από χειρουργείο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Call Now Button