Φροντίδα ηλικιωμένων στο σπίτι – Κατ’ οίκον γηροκόμοι

Η φροντίδα ηλικιωμένων στο σπίτι αποτελεί μία από τις βασικότερες υπηρεσίες που σας προσφέρει η εταιρεία μας. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι κατ’ οίκον γηροκόμοι μας είναι σε θέση να φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο τους αγαπημένους σας, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα μια υπέροχη συντροφιά.

 

allaboutcare-athens-care-of-elderly-Φροντίδα ηλικιωμένων στο σπίτι

Η διαβίωση των ηλικιωμένων, χρόνο με τον χρόνο γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Σταδιακά εμφανίζεται η ανάγκη για μια επιπλέον βοήθεια ώστε να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της καθημερινότητας, να φροντίσουν την προσωπική τους υγιεινή, να μετακινηθούν και πολλά ακόμη. Αν και η απόφαση για την κατ’ οίκον φροντίδα ηλικιωμένων είναι αρκετά δύσκολη τόσο για τους ίδιους όσο και για τα μέλη της οικογένειας, πολλές φορές κρίνεται αναγκαία.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, το άρτια εκπαιδευμένο μας  προσωπικό θα σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Άλλωστε, η άριστες γνώσεις νοσηλευτικής σε συνδυασμό με την πολυετή τους εμπειρία στην φροντίδα ηλικιωμένων, θα εξασφαλίσει το βέλτιστο αποτέλεσμα για τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Η φροντίδα ατόμων τρίτης ηλικίας πέραν της εμπειρίας και της εξειδίκευσης, απαιτεί πολύ περισσότερα εφόδια. Ο νοσηλευτής που θα αναλάβει την φροντίδα ενός ηλικιωμένου ατόμου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα φιλικός και να προσφέρει μια ευχάριστη συντροφιά στο άτομο που χρήζει φροντίδας στο σπίτι. Άλλωστε, τα άτομα αυτά δυσκολεύονται να δεχτούν ότι έχουν ανάγκη για βοήθεια, φοβούμενοι ότι θα χάσουν την ανεξαρτησία τους.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει, αφού οι κατ’ οίκον γηροκόμοι τις εταιρείας μας, θα προσφέρουν την υπηρεσίες τους μόνο στις καθημερινές δραστηριότητες στις οποίες δυσκολεύεται μόνος του ο ηλικιωμένος. Η φροντίδα ηλικιωμένων στο σπίτι μπορεί να περιλαμβάνει ένα σύνολο υπηρεσιών, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Κάποιοι αναζητούν βοήθεια για τις μετακινήσεις τους, άλλοι την ιατροφαρμακευτική παρακολούθηση και άλλοι μια συντροφιά ώστε να νιώθουν πιο σίγουροι.

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι σε θέση να την καλύψει με τον βέλτιστο τρόπο και στον μέγιστο βαθμό. Ειδικότερα, κατά την κατ’ οίκον φροντίδα ηλικιωμένων, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα φροντίσει να τους παρέχει όλη την απαραίτητη βοήθεια στην καθημερινότητά τους, προσφέροντάς τους ένα σύνολο υπηρεσιών.

Οι νοσοκόμοι που αναλαμβάνουν φροντίδα ηλικιωμένων στο σπίτι, είναι σε θέση να καλύψουν κάθε τους ανάγκη με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Συγκεκριμένα, είναι σε θέση να αναλάβουν ένα σύνολο ενεργειών, από την μέριμνα για την σωστή σίτιση έως και τις πιο απαιτητικές νοσηλευτικές υπηρεσίες. Ενδεικτικά, ένα μέρος των υπηρεσιών που περιλαμβάνει η φροντίδα ηλικιωμένων στο σπίτι είναι:

  • Πρόγραμμα και παρακολούθηση της σωστής σίτισης.
  • Χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής.
  • Συνεχής παρακολούθηση της πίεσης, του σακχάρου ή της θερμοκρασίας.
  • Βοήθεια με τις μετακινήσεις και τις διάφορες εργασίες της καθημερινότητας.
  • Παροχή βοήθειας αναφορικά με την προσωπική υγιεινή.
  • Γενική παρακολούθηση και προστασία ατόμων τρίτης ηλικίας.

Παροχή φιλικής παρέας και ψυχολογικής υποστήριξης.

Οι κατ’ οίκον γηροκόμοι της εταιρείας μας είναι όλοι τους πτυχιούχοι νοσηλευτές και νοσοκόμοι με πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο. Αυτό τους δίνει την δυνατότητα να αναλάβουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φροντίδα ηλικιωμένων στο σπίτι, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα όμορφο και ποιοτικό χρόνο.

Στόχος μας δεν είναι μόνο η κατ’ οίκον φροντίδα των ηλικιωμένων, αλλά να μετατρέψουμε την καθημερινότητα των ατόμων αυτών σε μια ευχάριστη εμπειρία. Η αγάπη του προσωπικού μας για αυτό που κάνει και η ιδιαίτερη σημασία του έργου που παρέχει, αποτελούν και από τους βασικότερους λόγους να επιλέξετε τις υπηρεσίες που σας προσφέρει η εταιρεία μας.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας αποτελεί έναν επίσης βασικό λόγο για να αναθέσετε την φροντίδα των αγαπημένων σας ατόμων σε εμάς. Προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώνουμε το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και την εκπαίδευση του προσωπικού μας. Άλλωστε, πέρα από την προσεκτική επιλογή των ατόμων που απαρτίζουν την εταιρεία μας, φροντίζουμε και για την διαρκή εκπαίδευσή τους τόσο σε θέματα που αφορούν την νοσηλευτική, όσο και γενικά την κατ’ οίκον φροντίδα και νοσηλεία.

Τέλος, κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι  περισσότεροι στις μέρες μας, προσπαθούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ένα ιδιαίτερα προσιτό κόστος. Ένα κόστος που ο καθένας θα μπορέσει να ανταπεξέλθει ώστε να προσφέρει την απαραίτητη φροντίδα στα κοντινά του άτομα. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, κάποτε τα ηλικιωμένα αυτά άτομα φρόντιζαν για εμάς. Είναι κρίμα να τους εγκαταλείπουμε τώρα που μας έχουν ανάγκη.

Η φροντίδα ηλικιωμένων στο σπίτι αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική βοήθεια. Μπορεί να περιλαμβάνει μικρές καθημερινές εργασίες, ωστόσο η σημασία τους για τα άτομα αυτά είναι τεράστια. Άλλωστε, οι υπηρεσίες μας θα βοηθήσουν τα άτομα της τρίτης ηλικίας  να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να παραμείνουν ανεξάρτητοι και φυσικά να έχουν μια ευχάριστη συντροφιά κατά την διάρκεια της ημέρας.

Μάλιστα, η 24ωρη εξυπηρέτηση που σας προσφέρουμε θα φροντίσει να καλύψει άμεσα ακόμη και τις έκτακτες ανάγκες σας για κατ’ οίκον φροντίδα ηλικιωμένων.

Επικοινωνήστε μαζί μας και περιγράψτε μας τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Εμείς θα φροντίσουμε να σας παρέχουμε άριστης ποιότητας υπηρεσίες που θα τις καλύψουν στον μέγιστο βαθμό.

Call Now Button